Gevelrenovatie leeuwarden

Een professionele gevelrenovatie in Leeuwarden nodig?

Gevelrenovatie van der veen is gespecialiseerd in het vakkundig uitvoeren van gevelrenovaties. Door onze jarenlange ervaring met uiteenlopend gevelwerk zijn wij in staat om uw gevel weer in zijn authentieke staat te herstellen. Het maakt hierbij niet uit of u een woonhuis heeft of een groot bedrijfgebouw. Ook voor een grote gevelrenovatie in leeuwarden kunt u namelijk op ons rekenen!

Bij het renoveren van een komt heel wat kijken. Wanneer u de werkzaamheden aan ons uitbesteedt hoeft u zich om de afhandeling van alle werkzaameheden geen zorgen meer te maken. Wij nemen u graag al het werk uit handen en plannen en coördineren de hele renovatie. Wij zorgen er voor dat uw gevel weer stralend uit komt te zien!

Gespecialiseerd in gevelrenovatie

Gevelrenovatie van der veen zijn gespecialiseerd in complete renovaties van buitengevels. Ook alle bijkomende werkzaamheden kunt u door ons laten uitvoeren. Wij doen ook onderhoud en reiniging van uw gevel en daarnaast is Gevelrenovatie van der veen ook bekend als voegbedrijf in Friesland.Hieronder vindt u een overzicht van alle werkzaamheden die Gevelrenovatie van der veen voor u kan uitvoeren in verband met gevelrenovaties:

Renoveren voegwerk

Stralen en reinigen van gevel

Impregneren en oliën van gevels

Scheuren repareren en stenen vervangen

Schoorsteenrenovatie

Betonreparaties

Repareren of vervangen van kozijnen, goten, afvoer of loodwerk

Bouwadvies omtrent buitengevels, lekkages, etc.